kul?

I dag slutade jag skolan halv 4!, skit drygt. Sen har jag bara tråkat hela dagen . Rosina kom hit sen skulle hons sitta "barnvakt" åt sina syskon. Skönt att jag inte har små syskon :D. 
Sen har jag vart med kaninerna fortsatt städa mitt rum gjort lite i läxan och diskat m.m. Hoppas mamma blir glad när hon kommer hem från föräldrar mötet. Hon har varit borta i 2 timmar snart :Ö..
//Sara
 

Lovisa,rosina, rummet

Jag var med lovisa ;).
Vi slutade 11:05 så vi gick hem till mig i stället för att äta på skolan.
Vi gick upp på varis och köpte vitlök,creame frech (stavas) och pommes . Sen gick vi hem lovisa rensade och hackade en färdligrillad kyckling och ja hade pommesen med smör i ugnen. Lovisa gjorde sås på creame frech vitlök och grillgrydda medans jag gjorde glass med varmglass över och varma hallon. det blev jätte god måltid :D tack Lovisa för en bra dag!!. jag var med roga vi gjorde lite olika sen håller vi på med mitt rum men nu har hon gått,Orkar inte skriva mer. byebeye! /Sara

Bättre sent än aldrig

Hola! du kanske märker att inläggen kommer lite sällan men jag har fullt upp te.x  idag. I dag var jag med Vanessa sen åkte pappa och jag in till stan för att köpa ett kod lås till mig. ( har slarvat bort nyckel) . Jag tappade ju nyckeln på vägen till skolan eller på rosinas mark :S.
Men nu har jág kod lås så det är mycket bättre då slipper man hålla reda på en jäkla nyckel!.
Pappa och jag köpte mat på MC donalds och tog hem . Jag käkade framför tv:n , kollade på stallkompisar<3.
Vanessa ringde sen och hon kom med min cykel vi var i en halvtimme typ sen skulle hon hem.
Nu ska jag sova snart har gjort ordning för skolan imorrn så det är inget att tänka på .
Imorrn blir det också Lovisa ;D.
ska dra nu, godnatt! AMIGOS!:) /Sara

tips

Tips om du vil fota djur bra,

* få bra skärpa

* ställ dig i gemnhöjd med djuret

* se till så det kollar på dig

* ha inte "flygfoto"

typ allt =) &´/Sören

Team sportia

Hejsan! i dag i skolan hade vi lite matte och två engelska pass, väldigt drygt.
Men efter skolan följde Rosina med mig och pappa till Team sportia för att leta en jacka till mig.
När vi strosade runt i affären på jackt efter jacka hittade man absolut ingenting.
Men sen såg jag en ganska snygg jacka för 599 kr det var rea så den pröva jag. Sen hade pappa ett present kort på team sportia för 400 kr så han fick lägga dit 200 till och nu har jag den nya jackan :D<3. Jag gillar den för den är väldigt mysig och ganska snygg, hehe den är iallfall svart och inte röd!.
Sen när vi kom hem klippte rosina gräs hos sig och jag glodde på sen kollade vi på kaninungar på blocket åt rosina. Hon ska försöka övertala sin mamma att hon ska få en kanin. HOPPPAS!!!!! att hon får en för då kan vi ha väldigt kul med våra kaniner. Vi gick hit sen och gosade med kaninerna sen åt jag och rosina gick hem.
Jag gick ut med Mimmi i en sele runt huset och hon var jätte duktig. Nu sitter jag i pyjamas och ska borsta tänderna. SES /Sara

Vanessa sov här =)

Vanessa sov här i går till idag, vi kollade på två filmer i friggen och käka glass och popcorn. Vi hade väldigt mysigt. Jag känner att jag inte har tid att skriva så många blogg inlägg men 1 inlägg per dag försöker jag iallfall hinna med.
Vanessa tjatade på sin mamma om en kanin igen. Det gick inte så bra för dom började bråka ganska rejält XD. haha ! det gör man jämt med föräldrar som inte lyssnar vad man vill.
Alltså föräldrar FATTA att ví barn vill ha bra så sluta förstör det gäller ALLA! itne bara mina utan ALLA! -.-'
Vi hoppade "hinder" på gräsmattan ill musik sen var vi ju. (den viktigaste detaljen) på strömingsleken vanessa köpte lite smågrejer sen red hon på en tjur! tjoho! jag orkade inte slösa 40 kr så jag sket i det.
Jag köpte i stälelt dricka 12 kr klubba 20 och en munk 8 kr. Inga speciela saker om man säger så.
Nu är klockan kvart över 9 och pappa ska snart komma hem, Vanessa stack precis för 5 minuter sen härifrån.
Jag ska nog gör te, eller nej varm oboy är mycket goare så det blir nog det.
Ojj ska nog låsa dörren så ingen slusk kommer in X´D go natt! /Sara


förra gången i stugan =)

whiiiiiie!

Hejsan! idag har jag och Vanessa hoppat över pinnar på gräsmattan på tid. Det var faktiskt väldigt kul:). Vi gick till vanessa med mimmi och klara i en låda. Sen tog vi ut dem på golve i vanessas rum , dom börja genast undersöka stället. Efter ett tag tog vi upp dom i sängen och där la dom sig raklånga. Vanessa,
- Jag ska på toa!
- okej men skynda dig, svarade jag.
-jarå!.
Sen såg jag en fläck på vanessas lakan och då hade KLARA pissat där , jäkla buskanin.
Så jag sa det när vanessa kom in vi fick eller vanessa torka där sen fick kaninerna vara i lådan.
Jag skulle sen gå hem och då släppte jag in dom i buren =).
Nu snart ska Vanessa komma hit och sova över. Vi ska sova i friggen vara kanske ute på natten =) haha! cheka in en bra film eller något också.
Måste snart gå ut och göra ordning i friggen och ge kaninerna pellets.
Ses /Sara

High school musical 3

å jag vill bara se denna :D


Love it /sara

Skäret,

Idag med 7 c (våran klass) 8 c och 9 c gick vi till skäret som ligger i marma. Där fick man bada om man ville. Där satt jag och mina kompisar och snackade och fikade. Sen fick vi typ en kallkorv med bröd och ketchup och en festis.
Jag tog också ett äpple för det fick man med XD.
Jag hade fått skoskav på hälen och Elsa på lilltån så vi fick åka bild hem :D haha! alla andra fick gå lite taskigt men skönt då slapp man gå.
Sen ringde Lovisa och kom till mig vi kolla på film i friggen och drack chocklad-milkshake (igen) .
Sen när jag skulle på Elsas fest så ringde Lovisa och sa att hon inte skulle gå för hon vart sjuk, stackare. Så jag fick skjuss till Lovisa där jag hämtade presenten till Elsa som var både från mig och Lovisa.
Elsa fick 2 ansiktsmasker en stor badbom och äppelbad salt från Lovisa och mig då ;).
Vi som var på Elsas fest var, Jag, Roga, Evert, Hanna, och Mathilda Elins kusin ;). Vi käka tacos glas spopcorn,vindruvar och drack drika, och bål=). Gjorde lite lekar och hade väldigt trevligt. NU känner jag att inlägget börjar bli lite långt så jag måste sluta. Skriver inte så bra häller skriver liksom slarvigt brukar stava fel sen orkar jag inte rättaXD ha det!
/Sara

7 C=)

Har varit i skolan idag, går i 7 c. Vi fick skåp och jag nummer 28. Sen gick vi "tipsrunda" i REGNET! taskigt.. Blev jätte blöt men det gjorde inte så mycket XD (gjorde kanska mycket faktiskt :S),,
Sen imorgon ska vi i klassen åka och bada i skäret typ i marma, vi ska gå dit orka!... Men vi har med oss fika så det blir good. Jag och Lovisa ska sen hem till mig och äta lite sen åka in till stan och köpa present till elsa ;D hon ska ha en liten fest som vi och 3 till ska komma på .
Nu ska jag snart vara med Vanessa vi ska väll göra något, inte hoppa med kaninerna för det har jag gjort 2 gånger idag. Mimmi "den stora" är jätte duktig på att hoppa :D. Kanske ska vara med i en kanintävling senare på något lov te.x höstlovet om Mimmi är tillräkligt duktig.
Nu ska jag packa lite till skolan innan Vanessa kommer för hon är hos Hanna.
puss, /Sara

Skolan imorgon ;/

hejsan! idag har jag varit med Lovisa<3 vi var med kaninerna spela sims och tecken. Sen gjorde vi chocklad-dryck och kollade på film i friggeboden. Imorgon är det skola, själv ska jag ha på mig jeans tröja och kofta. Sen ska jag för första gången fixa håret typ :P inte ofta jag gör det om man får säga eller jag "slarvar" typ haha! XD.
Nu ska vi i familjen äta grillat snart.
Sen ska jag läsa och borsta tänderna fasst jag ska nog lägga mig halv 10.
Om någon har stallet.se besök LIGHTLEMON DÅ XDXDXD haha!.
ses /Söreeen (sara)


bebis<3

MIn proffsiga,snygga mobil X)

Jag har precis laddat över lite bilder från mobilen. Det är på Sandra mig och vanessa eller mest på Vanessa för hon ville vara med på kortX) så det kommer lite bilder.
Jag och vanessa gjorde hinder och hoppade på min gård vi gosa med kanierna sen kom sandra, hon ska sova hos vanessa ikväll. I TÄLT KALLT XD!.
Orkade inte vara med det är ju sista natten man får sova sen blir det 7:an. Saknar inte skolan kan det inte vara dubbla sommarlov i 11+11=22 veckor ?XD
Dåligt sommarlovet är ju så jäkla kort.

 

Bild Zingo<3333333333333333333333333333333 (v)



Min älskling<333

BloggKOLL!

Bli medlem på bloggkoll då kan man "prenumera" på andras bloggar, jag själv har varit medlem där jätte länge nu. :P
Har sovvit och älsklings vanessa och med var Lille sandra olsson (svenne) ;). Vi käkat godis och chilinötter. Jag skulle hme för att äta lunch och nu äter jag spagetti och köttfärs-sås framför datornXD. Har också fått låna ett kaninspel av vanessa som jag ska instalera (Stavas?)XD ;)
Sen ska jag vara med dem igen och göra någonting. Puss  /Sara!

Men orka!

Liksom ORKA! jag har aptråkigt VANESSA vart är du :O? saknar dig som fan!
Kan inte ringa häller för jag vet inte vart du är, och om jag ringer så ligger väll du och sover.. För du hade varit i polen länge och det tar tid att åka till sverige så du är väll trött :/: Ska inte göra någontign idag. hur kul är det ? (not)

Liksom så här känner jag som timon

Jag saknar dig

Hejsan! idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, jag sitter nu och käkar godis. Jag har iaf varit ute med mimmi i koppel på gården. Klara är så liten så hon hade jag kopplet på i hagen. Annars kan hon smita ur koppel och då blir det jäkligt svårt att få tag i henne. Ska kanske vara med Lovisa idag. Men pappa är på E-center och köper bräder till dörren som ska vara till hagen- :) så då blir det lättare med kaninerna. SAKNAR VANESSA NU! hon måste se kaninerna hon kommer hem i kväll tror jag. Hon har varit i polen så.. länge ;P
NU ska jag sluta skriva;P /Sara

Morgonstund har guld i munn

Hejsan! nu när jag kollade ut på kaninerna låg dom och solade på uteplatsen. Jag gick dit och tog bort matskålarna och fyllde vattenskålen med rent vatten. Sen passade jag på att ta upp dom i famnen och gosa lite med dom.
I dag ska rosina komma hit, hon är väll på väg snart.
Vi ska kolla på film ute i friggen.
Nu ska jag borsta tänderna ses

/Sara

Mimmi är den mörka och klara den ljusa <3

en dag som vanligt

Har varit med Chrille och Rosina Och lovisa idag. Rosina sov över hos mig, vi sov i friggen. Sen skulle rosina hem och träffa någon som heter Marcus. Då kom Lovisa till mig. Vi kelade mycket med kaninerna sen gick vi in och åt korv med bröd. Efter det så spela vi sims och då ringde vi chrille, som kom.
Vi spelade tekken och dator sen gick vi ut i spöregnet. Vi hållde på med kaninerna m.m. Sen gick vi upp på variant och käkate pommes med dipp mycket gott men dyrt!.
 Sen åkte Lovisa hem och chrille och jag byggde kaninhinder. Sen ringde vi roga.
Rosina jag och chrille var ute och kasta sten käka äpplen , vi hade väldigt tråkigt.
I kväll kommer jag sommna ganska snabbt är trött. Nu ska jag kolla in bilddagboken. /Sara

Mimmi & Klara

Roga följde med mig till rune han som har alla kaninerna. Det blev två dvärgvädurar den här gången med (rasen).Den som är lite större och mörkare heter Mimmi, Och den som har sne-öra är mindre och är ljusare heter Klara<3. Dom är lite "rädda" just nu, men det går väll över.
I Morgon kanske det blir Roga och Chrille. Eller Lovisa,
Eller Lovisa på torsdag.
I Morrn på morgonen är jag själv , då ska jag passa på att lära mig lyfta ungarna.
Nu ska jag chatta lite på msn med Lovisa.
/Sara

Massor av roliga katter



Haha, fy fan vad bra :D, kolla på hela =) /Sören

Längtar,längtar inte

Jag längtar tills klockan 4-5, för då ska jag hämta mina kaniner :D. Jag längtar inte tills skolan, totalt värdelöst.
Saknar inte skolan ett dugg faktiskt XD.
Nu på morgonen jag skölt ur kanin-buren, sen ska jag lägga i hö m.m
Ska nog ringa till Roga och fråga om hon hänger med till Rune (han som äger kaninerna) Ska sen hämta hö hos rosina.

Nu måste jag fortsätta,
/Sara

Varit med en liten vänn =)

Var med Lovisa idag :D. Vi var ute och lekte i kojjan, spela sims jorden runt m.m.
I morrn ska jag få mina kanin-ungar:D vet ej om jag ska ha 1 lejonhuvad och en dvärgkanin, eller två dvärgkaniner, Eller 2 lejonhuvade kaniner.
Men det visar väll sig, när jag får se dem.
Jag har nyss varit och fikat på multivitamin tårta och bulle. Vi hade en sån dära frödingen opera tårta i frysen som vill skulle äta upp. Ganska god tyckter jag att den var.
Så här har jag lagt upp för imorrn.
Vakna, äta frukost och ta på mig slravkläder. Gå ut och sopa ur buren, ta sen vatten slangen och spola ur. Ringa till Roga komma dit sen och hämta massa hö.
Torka ur buren och lägg i nytt hö, fyll på mat och vattenskålarna.
Sen äre väll bara på att vänta tills eftermiddagen för det är då vi ska hämta dem. Namnen som jag har tänkt på.
Mimmi Elivra Dimma och Ronja.
//Sara

Söt nymfparakit :D



Söt liten nymfparakit. Ska få två kaninungar imorrn , roga ska dra nu. bye bye /Sören

Städa

Ska städa ur den nya kanin-buren idag. Sen på morgonen ringde vi till Rune om kaninungar. Han skulle ut och kolla sa han, för han har typ 200 kaniner :O. Hoppas han har två till mig då. Ska ringa Lovisa snart. /Sara

Ny mobil!

Jag har fått en ny mobil:D en svart sony ericson. Vet inte vad det är för sorts, min förra var W300i, den som jag har nu har jag ingen aning om..:P
Någon som vet nån som har kanin-ungar tillsalu? MEJLA mig då eller på min bdb Saaraa95.
Fasst det ska vara i gävleborg då.

Imorrn ska jag  vara med Lovisa, ska se hennes nya PC-spela sims 2 jorden runt. NICE. Elin!!!! tror jag har likadan mobil som dig :P
fasst din är röd och min är svart haha.  Är ganska trött nu känner jag klockan är ju bara halv 10. Det har redan blivit mörkt ute.
         Hösten kom inte hit!, jag vill behålla sommaren minst 5 månader till. Ska åka till Thailand i Februari så det ska
bli väldigt kul. Men det är ett halv år till dess...
Nu
ska jag kila bye /Sara

Varit borta

Har sovit hela helgen hos farmor och farfar, därför har jag inte skrivit i bloggen för dom har ingen dator med internet.  Hade inte så jätte roligt där men man ska ju hälsa på släkten så det var bara att bita ihop. Men jag spela ju kort med farmor och det var kul. Sen i dag halv 5 kom pappa vi hämta farfar och hans bil och släpvagnen för vi skulle skjussa min kanin-bur hit. Nu står den på baksidan. Ska lämmna tillbaka Rosina hennes. Måste städa ur buren som vi köpte för 350 kr. brutade 50 kr, haha!.
Imorrn ska jag vara med Lovisa, det ska bli kul!
//Sara

Flipp & Flopp

Flipp
* Jag ska äta smörgårds tårta
*  snart är rosinas party
*  har fått nya kläder
*  har städat klart fågelburen
*  snackar med mickis :D

Flopp
* Zingo är död
* har tråkigt
* hittar inga annonser på kaninungar som passar
* akvariumet måste städas
* skolan börjar snart... :,(

Adam Tensta

Sitter här vid datorn här nu. Lyssnar på My cool med Adam tensta. Ganska bra tycker jag.
Idag har jag inte gjort så himmla mycket, mest suttit vid datorn och klickat.
Men jag har varit ute litegranna på morgonen och krattat i kaninhagen, måste ju vara fint.
Jag undrar hur man ska få ut rogas kaninbur ur hagen, man kan knappast lyfta den. Det blir nog jäkligt tungt isåfall.
Men jag ska nog låna den en stund till för tänk om kaninerna inte vill vara tillsamans i början.
Ska sova hos farmor och farfar i helgen. Jag ska först på rosinas fest sen ringer jag farfar när jag kommer hem igen klockan 9 slutar festen. Ringer väll farfar vid 21:15.
Sen ska jag vara där och göra. Ingenting?, näe jag ska slappa och spela kort med farmor som alltid XD.



Nu ska jag göra någonting. Kanske baka får väll läsa mina "tips" som jag har skrivit när man har tråkigt. Smart tycker jag nu..
Bye bye //Sara

Fest hos roga

 Godmorgon! ska på fest hos Roga idag, Datumet 080808 idag med. Haha snyggt! alla stockholmarnas dag.
Ska städa fågelburen idag också, Skit tråkigt. Får väll tråka hela dagen om jag inte kommer på någonting. Nu har jag inge mer att skriva om. Ganska meningslöst inlägg det här...
Skriver när jag har gjort någonting.
//Sara

Tips!

Nice ;) gjorde denna god drink för några veckor sen, ingredienserna är
Mycket glass i en skål ha i 3 dl mjölk eller mer om det behövs. Tillsätt oboy och planda om. Ta ett glas och ha chocklad sås runt i glaset på sidorna hur mycket som helst!.
blanda i shaken i glaset,
stoppa i ett sugrör och drick direkt. Uppskatat och mycket gott! :D/Sara



Smörgåstårta

I love smörgårstårta, det är så himmla gott. Gästerna kommer klockan 5 och klockan är nu tjugi över 4. Är också JÄTTE hungrig. Har kollat massor på blocket.se idag. Har hittat en bra kaninbur som vi ska åka och kolla på i kväll runt 9 tiden.
Nu måste jag ju bara ha 2 kaniner, det viktigaste.
Har städat ur kaninburen idag också, tack Roga för lånet. den är ordentligt ren nu , har haft vatten slagen och sprutat bort spindlar och annat äckligt.
Sen duschade jag en varm och snabb dusch, nu är jag ganska ny duschad , men håret har torkat. Ska byta kläder snart för man vill ju inte ha på sig mjukis byxor och t-shirt..
Längtar tills jag finner det jag söker, och det ska hellst gå väldigt snabbt!!!!
Skriver nog inge mer ikväll... [kanske]

  //Sara

Stan, och två fester

Hejsan! nu är klockan 12:12 när jag skriver detta och kommer garanterat vara mer innan jag slutar med det här inägget. Därför att det kommer bli ganska så långt.
Var med Lovisa igår, vi ringde runt lite på kanin-annonser pratade osv. Och idag har jag och mamma varit i stan. Jag fick nya jeans och en kofta, samtidigt passade vi på att köpa en present åt Rosina och Daniel. Kommer inte skriva var det är annars kanske Rosina eller Daniel läser det här på bloggen och det är inte så värst smart.
Men idag klockan 5 kommer farmor & farfar mormor & morfar , vi ska fira daniel som fyllde 19 år den 4 augusti. Han har inte änns fått sina presenter än. Så vi har beställt smörgårdstråta på pappas jobb. Som pappa och jag ska hämta idag klockan 2, det blir gott!.
Sen imorrn ska jag på Rosinas fest. Mycket roligt hoppas jag! hoppas hon blir glad över presenterna som jag har köpt.
Nu får jag väll hitta på något att göra. Ringa en kompis eller städa rummet skulle nog vara bra..

Ha det så bra! Och glöm inte besök också kusinens blogg...
www.Limpsnok.blogg.se ;) mycket intressant läser den själv varje dag.

//Sara

När inlägget var klart står det 12:17 ;) tog 5 minuter att skriva xD

Hemma-femma

Hallå!,
Nu sitter jag vid datorn hemma , tar det lugnt ätit en glass och har inga planer för idag dirket. Måste säga att det är ganska trist..
Ska ha 2 kaniner nu har jag bestämmt mig som troligen ska heta Pärlan och något annat namn som jag inte har bestämmt mej ännu.
Vet inte om jag ska köpa "dom" hos Rune för han hade inte så många som han sålde just nu , dom värkar vara slut. Så jag kollade på blocket.se och såg jätte söta kanin-ungar tillsalu, som fanns i Ljusne.
Tänkte åka och kolla på dem. Vill ju ha "kelkaniner" men skulle samtidigt vilja ha bra hopp-kaniner som man kunde tävla med. Men jag får se, sorry om det står mest om kaniner i varje inlägg men jag älskar kaniner. Dom är så underbara och söta. Jag har ändå inget annat specielt att skriva om häller.
Måste tänka lite....
JOoo! nu kom jag på vad jag ska göra resten av dagen. Jag ska städa ut Zingos gammla bur och kratta och göra fint tills dom nästa 2 kaninerna kommer. Ska bli jobbigt men då har man iallafall något å göra.




Nu ska jag ut och fortsätta. /Sara


Ska åka hem

NU är det sista inlägget jag skriver i stugan den hära sommaren. Lite trist ändå, men ska ju åka hem. I dag ska jag & pappa till Rune och köpa två kaniner till mig om han har några.
Skriver mer senare om hur det var idag i kväll när jag sitter hemma vid datorn.
Ska packa nu och leta efter min försvunna plånbok.
/Sara

Matsmyra

Nu har vi alla från stugan varit och hälsat på i matsmyra.
Det var mycket trevligt. Vi fick god mat och god efterätt.
Sen fick man ju träffa värdens sötaste schäfer-collie millan!.
 Hon är alltid lika snäll.
 Linda och fredrik skulle skjuta gevär, själv hade jag ingen lust. Linda sköt 5 bulls eye, om det inte var fler sen jag gick.
Nu ska vi käka mackor och varm chocklad . Kanska kolla in någon bra film jag tror . Kanske blir min film om jag tjatar.
Fasst det kan ju vara bra filmer på tv också så jag får se.

Har inte bestämmt mej ännu om 2 kaniner.
Jag får väll sova på saken ;)
                              //Sara

Kanin-namn

Tjenare, Har suttit här vid datorn och latat mig, har inte äns borstat tänder :O. Måste göra det efter lunchen tänkte jag.
Det jag har gjort vi datorn är läst massa fakta om kaniner och letat gulliga namn, vilken ras jag ska ha osv. Tänkte på två kaninungar men jag är inte 100 % Säker en. Ungefär 68 % av 100 att jag vill ha 2 kaniner. Jag har hittat lite olika namn också.
Namnen som jag fasstnade mäst för var ... Simba, Leo, Ludde, Tilly, Tea, Twister, Aska och Skrållan. Ganska gulliga namn om jag får säga det själv. Pappa har iallafall lovat att städa i Zingos bur slipper jag göra det. Tack så mycket farsan. :) .  Nu kom jag på ett till namn Jáckie ;) haha, nja jag vet inte.
 Ska iväg nu och borsta tänderna.... MVH Sara,

Måste ju skriva lite intressantare ;)

Tjena, Tjena! Måste kanske börja skriva lite interessantare tycker jag. Ska med hela packet åka till mormors syrra (mavis) idag. I matsmyra, där vi kommer säkert att få äta god mat. Förra gången fick vi kyckling med ris,vitlök och någon sås som var jätte gott. Tryckte i mej ganska mycket faktiskt. Jag ska ju bästemma om jag vill ha 2 eller 1 kanin. Det blir ju dubbelt så roligt med 2 men då kanske dom inte blir lika tama. Jag har kollat litegrann på olika namn. 
2 tjejer Kiara & Twister
2 killar Simba & Stampe
1 tjej & 1 kille Simba & Kiara.
Jag tror man inte får ha 2 killar, det står i någon lag. För dom kan ju börja slåss och det är INTE så bra.
Ska nog ha 2 tjejer som är syskon, eller en tjej och en kasterad kille.
Ska nu fortsätta hjälpa till med ihop-packningen av stugan. Mycket som ska göras. Vi ska plocka ihop våra saker ta undan tält och studsmattan även massa annat små-skit om man säger så. 

Skriver mer i kväll eller något tips då & då

////Sara
 

Flipp & Flopp

Flipp
* Jag är i stugan
* har kollat på bra filmer
* åt god mat
* gjorde fint vid Zingos grav med rosor
* ska få två nya kaniner

Flopp
* Zingo är död
* är inte så glad
* livet är inte värt att leva just nu .
* saknar Zingo
* är trött


Tips

Här kommer ett tips om man har väldigt tråkigt någon dag. OCH man inte orkar sitta vid datorn


1 Städa (rensa) ut rummet om det är stökigt.
2 köp godis och kolla på en bra film.
3 Pyssla om ditt djur om du har ett. Borsta/bada tvätta den, gör fint i buren m.m
4 Baka något gott och bjud familjen eller käka upp det.
5 Slå dej ner i soffan/Sängen och läs favorit boken.
6 Ta ett bad i badkaret och gör ansikts-mask och tvätta fötterna med en sorts "mask" också.
7 Ring en kompis och sov över eller bara vara på dagen.
8 Läs lite fakta om ett djur skriv upp det på ett papper och fixa snygga bilder och häng sedan upp det på väggen, du kan även rita av någon seriefigur ur någon tidning och färglägga och sätta upp.

Hoppas det är
något som har lockat dej,  ;) /Sara

Kolla på denna movie också om du har tråkigt, den kan man bli glad av .


            

Grängen igen

Nu är jag hos mormor och morfar i stugan igen . Orkade inte det förr. Kom tillbaka i dag, vi åt föresten på kina i dag. Moster, mormor och Fredrik tog friterat med sötsur sås. Linda och morfar tog biff med sås . vilket Linda ångrade, själv tog jag fläskfile med jordnöt-sås vilket jag inte ångrade. Det var väldigt gott. Glömde skriva att pappa och jag planterade en ros vid Zingos grav. ( @----- )   Ska få två nya kaniner.... vilket jag helst inte vill, vill ju ha Zingo , men det kommer aldrig att gå . Han syster tror jag det var dog också. Alltså läre det vara någon sjukdom eller något.
 Har kollat på 2 Jackie Chan filmer i dag med. Ska söka på blocket om lite kanin fakta osv. Sen ska jag läsa det och skriva ner, det kan ju vara bra att veta. Vet inte ens om jag vill ha 2 kaniner om jag ska köpa en eller 2. hmm vet du hur jag ska göra? .
Kommentera,

Ses  /Sara

RIP Zingo :,( vila i frid (f) <3

Min lilla kanin har dött :,( är jätte ledsen. Men vet att han dog på ett smärtsamt sätt ialllafall. Han sommnade in i buren vid dörren. Jag lyfte upp honom med ögonen hur fulla som helst med tårar :,( . han var stel som en pinne. Vi har begravit honom nu. Med rosor i graven. Vila i frid Zingo<3

Jag möter dej i himmelen om några år <3(f)

Lite ditt och datt



Måste ju bara lägga in den hära bra videon, nu när jag kan ladda upp youtube klipp  ;) . Idag ska jag väll åka till Edsbyn och "shoppa" lite. Ska kolla om det finns lite grejer till Zingo och fåglarna. Typ godis eller något. Nu ska jag läsa tror jag och Linda ska väll sitta vid datron . Ha det!!  /Sara

Testing testing



Skulle bara testa om det funkade^^
/Sara

Hos mormor och morfar xD

Är ju hos mormor och morfar idag då =) eller ska vara där till nästa tisdag. Tråkgit att skolan snart ska börja :/. Vet inte riktigt när den börjar om det är den 20 eller den 21 augusti. Någon som vet ? , Ska äta snart pita bröd och typ kött tacos grejer, mycket gott. Saknar redan lille zingoalla (zingo)  öm.. har inte gjort så himmla mycket i dag häller. Jag och Fritz var nere och körde med en radiostyr båt för itne så länge sen. Vi ska plocka blåbär och göra typ blåbärspaj. ses /Sören


I stugan

Nu är jag i stugan med mina kära kusiner Linda och Fredrik. Igår var vi i Orbaden och kollade på nån irlänsk sångare som hette Johnny Logan. Lite gammaldags musik för min del, gillar hellre mordernare musik..




En bild på Grängen som ja hittade.

/Sara

RSS 2.0