26 februari

Tjenamors!
Var på tonår i kväll/dag, Vanessa följde med och vi hade apkul! förutom när vanessa hade sina konstiga regelr och jag hade mina regler på vänd 10:a
Skrattade mycket och fikat var gott. Mycket bättre än att sitta hemma och dega när man kan vara social:)
I morrn ska jag Och vanessa åka in till stan och sola solarium och shoppa lite, Finns ju inte så mycket affärer här i söderhamn. Men något kan man ju alltid hitta.

Godnatt!


sara-mejer-a

H2o =)


Tjo bloggen!

Hello! helt vanlig dag i skolan. Orkar inte berätta mer om det. Skippar bullen i dag för jag har ingen skjuss. =(
Lyssnar just nu på lite random musik med bl.a Selena gomez, The eagles m.m som sakt lite blandat.
Skulle behöva städa rummet också, Och träna på alla läxor vi har. Har ätit chocklad pudding så jag spyr snart, får sluta äta så himmla mycket. Om man är 169 och vill bli modell skulle man typ väga 43 KG WHAT?!?, fy fan.Väger 49-50 KG..


Idag

idag sov jag som en stock och vaknade när klockan ringde 7:06. Käkade frukost i sängen medans jag kollade på TV. Borstade tänderna och sånt och drog till Skolan. Chrille skulle åka bil, och Rosina varsjuk. Kunde dom inte ha sakt det lite tidigare.,.? jag kunde fått åka bil med vanessa.Tack så mycket..
Sen på idrotten så spelade vi fotboll. Jag och bollar fungerar INTE Lie eller Pop eller nån sköt på mitt ben så bollen styrdes in i "mitt lags mål" fast jag stod helt stilla:Ö CP. sen ska såklart alla. Tack Sara. Hade stor lust att skrika. MEN HÅLL KÄFTEN! det är inte direkt blodigt allvar-.-' Väx upp va fan!:@

Nu är jag äntligen hemma. Min bästis sitter på golvet och käkar papper. Kan inte fatta att jag har ägt honom i 10 år. Han är den bästa vän man kan ha;)<3 Han ljuger och sviker aldrig. Han finns och han är MIN!!!

 


nytt liv skulle uppskattas

I morgon är det tisdag-.-' suck! hatar tisdagar i skolan. Halva klassen har HK och det är min tur att ha det i morgon suck...
Sitter just nu och kollar på zac och codys ljuva hotelliv ( gammalt avsnitt) kan dom inte sända nya!?!?!
I morse drog jag till vanessa 5-6 ? vet inte riktigt när det var men tidigt var det iaf:) sommnade där i ca 1 timme och 20 minuter sen så gick vi upp. Var fett kallt där inne. * vänta ska skrika åt pippi att hålla käften*

!*HÅLL KÄFTEN*!!!!!
så klart.. det hjälpte ju verkligen.. NOT!
Längtar tills jag flyttar härifrån byhålan äckel bergvik.. Så man slipper vissa personer som börjar På E OCH A, eller  H och E :Ö........ leave me alone, please? fuck on that motherfucker!:@





Khao lak laguna resort, inte jag som gjort videon.


Hej

 
 jag hatar tisdagar, ville bara säga det,

Skärpning

Tycker att alla har blivit så usla på att uppdaterat sina bloggar Skärpning xD!

Vanessa har fortfarande scharlakansfeber fast det smittas inte längre men hon får ändå inte åka till stallet med mig. Suck, nu får jag rida själv igen. Det är skönt då slipper man byta men det är kul att snacka med någon när man rider också. Haha får snacka med Bullen.
Vet inte hur jag ska rida idag. Orkar inte rida bort till paddocken. Och jag har ridit upp på " berget" TVÅ GÅNGER så jag ska nog inte rida upp dit igen. Men bullen har sån perfekt galopp där. haha, svårt. Blir nog en skritt tur. Fast det är så fint väder så nu vill jag passa på att jobba med honom..
/Sara

American food

Även fast jag vill flytta till L:A så lockar maten mig inte, Det är sjuk vad fet mat dom äter i det dära landet. Eller ja, alla gör ju inte det men dom flesta "vanliga människorna" dom serverar ju friterat och efterätt i skolan varenda dag. uew, Jag menar det är ju inget fel att äta friterat ibland och så. Men hela tiden. Nej, tycker den hära bilden ser ganska ofärsh ut..



Mendans den hära bilden ser fräshare ut, Men tänk att leva på sallad?:Ö man vill ju inte vara en kanin heller.


Så jag föredrar en blandning av sakerna, Inte för mycket sallad och inte för mycket friterat :)

Ha en bra kväll:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;DD:D:D:D:D:D:D:D:D

sara-mejer-a

Cupcakes

cupcakes.. Visst ser det gott ut? var på variant och köpte ingridienser. Ska ha blå fluffig glasyr med hjärt-strössel. Här är några härliga bilder på nice cupcakes :) det är amerikanska muffins ;) mycket mycket snyggare!



sara-mejer-a

Grattis Taylor Lautner 18 år!

Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva uti hundrade år, Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva, Javisst ska han leva uti huuundrade ååår. ett fyrfalligt leve för Taylor han leve. Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA" *serpentin* barabambambampaa"
GRATTIS! på 18 års-dagen


wie!

Har ett par roliga saker att berätta. I dag hos bullen så skulel jag rida en kort tur men jag ville ändå galoppera. så jag red mot ljusne håller och svängde upp för en väg på vänster sida. där är det perfekt galoppbacke, Men jag hade inte travat igång han riktigt mycket så jag travade upp för den. Sen kan man välja om man vill rida rakt fram eller om man vill svänga åt vänster. Jag svängde åt vänster för den andra vägen såg så mörk och skuggig ut medans min väg så ljus och var mycket sol på. Red ner för en backe och galopperade upp för en uppförsbacke. sen trava jag och skritta tills jag kom fram till en vändplats då gjorde jag några volter och travade tillbaka. galopperade upp jätte fort för en jätte lång backe och saktade av vid slutet av vägen när det började gå ner för. skrittade ner för backen och travade en lång bit i sakta trav men bullen ville springa på snabbt, skrittade sen och var framme i stallet. På fredag kanske jag åker till bullen istället om jag inte hinner på lördag. ska till maria och sally och yatzy:D:D ska bli kul att komma tillbaka dit och hjälpa till. Längtar.

ska träna på spanska läxan nu-.-'

/sara


blablba

Populärmusikens historia

 

Det började i USA på 1950-talet. Då upptäcktes rocken. Då upptäckte man att vita tonåringar drogs till svart musikkultur. Chuck Berry och Little Richard var rockens första stora artister. Båda två var svarta, så sen när Elvis(som var vit) kom med texter riktade till ungdomar så blev ”Rock ’n’ roll” väldigt populärt. Intresset sjönk senare mot slutet av 50-talet.

 

På 60-talet kom TV:n och USA satsade på unga personer som såg bra ut i TV. T.ex. Paul Anka.

Den ”Brittiska rocken”, alltså The Beatles, Rolling Stones och The Who står för populärmusikens utveckling på 60-talet. På mitten av 60-talet kommer


Måndag den 8/2-10 Bullen<3

Hejhej! dagen började med att jag gick till skolan men den biten skippar jag för det är roligare att skriva om stallet. Mötte tres när jag kom fram och hon gick ganska snabbt efter att hon ahde hjälpt mig att sätta på dom blåa bakskydden, jag fixade hovarna satte på reflexer, sadlade och tränsade. tog med spöet för säkerhetens skull.

Skrittade mot ljusne hållet och precis när första backen börjar där så kom den ett långtradare. bullen blev typ rädd så jag travade väg med honom och in på närmaste gård så långtradaren kunde köra förbi. sen skulle jag gå tillbaka men bullen vägrade men jag använde skänklarna som tres sa att jag skulle göra så då funkade det. sen när vi kom upp för backen kastade han sig åt vänster. jag spinnade runt med honom och smackade medans jag använde spöet på bogen och rätt som det var så bytte jag håll och spinnade med honom åt andra hållet och höll igång. sen så gick jag framåt och då sluta han helt fjanta sig. så jag travade jätte långt. han ville bara vända hemmåt EN gång på hela vägen. YES! framgång. sen blev det en härlig galopp, en perfekt galopp inte för snabb och inte för seg. vände hemmåt och skritta lite sen fskulle jag galoppera igen fast i höger galopp men han lyssnade inte så jag sakta av han till skritt och försökte igen och då blev det höger galopp. inte lika perfekt galopp andra gången men endå jätte bra. sen blev det trava nästan hela vägen hem och sen skritt. var grymt nöjd med bullen idag!

Tog på han fleecetäcket + vintertäcket och så fick han havre och en nävekornkross + morötter och några godisar. jojjo fick också några morötter och godisbitar.

sara-mejer-a


Bullen!!!!! + kort stubin

Dagen började så här. vanessas kompis frida och hon åkte till Åsa och vanessa hyrde dragos och frida hade sin sköthäst taddy. Jag fick skjuss av gosia till stallet och jag fixade bullen och snackade lite med therese som jag kommer kalla "tres" gjorde klar bullen på en kvart med tres hjälp. och sen så red jag i väg.
travade en bit och skulel precis ta och trava upp för dåbå backen men bullen vägra jag försökte på alla möjliga sätt att få han att gå upp för den dära jävla backen man han var trilsk så jag bröt av en pinne vid vägen och använde som spö och daska till han på baken men han vägrade. jag hoppa av och försökte leda honom prata lugnt med honom men det gick inte.

Så jag red hem till tres ( tur att det inte var så långt) hon och hennes man tog bilen och jag red tillbaka bullen till backen. Han försökte vända men jag skänkla och sen fick tres ta över. hon travade hela vägen till åsa och jag fick åka bil med hennes man. ( dampade även och typ blev sådär grin-arg :Ö) sen så när vi kom fram kom tres precis och hon red ner bullen till paddocken och taddy och dragos kom efter. tres visa lite knep och sen hoppa jag på bullen. I paddocken var han SKIT DUKTIG<3

jag glömde snart bort min ilska och stress och så arbetade jag på ganska bra med honom. men det dära länntäcket är cp för det glider ner på sidan så jag fick göra halta några gånger och fixa till det. fick sen pröva på dragos. haha vad fet han var, det känndes som om att rida i en fotölj, han var ganska seg och helt plötsligt när jag trava fick han nån energi kick och trava iväg till bullen och taddy :Ö haha sen red jag bullen igen och red hemmåt blev skritt och trav lite skänkelvikning + framdelsvändning. sen skulle jag galoppera fick göra massa galoppfattningar för han vägra galoppera sakta av han till halt/skritt varenda gång jag skulel göra en ny galoppfattning. så jag red in vid styggbäcken och galopper lite innan man kom till huset. red ner för den dära backen och gjorde en överdriven galoppfattnignen och då galoppera han upp för den.

Det var skit underbart och jag var inte rädd för en gångskull mana på han och tillslut kom vi upp och jag gav han långa tyglar och han frustade och ruskade på sig. skit bra bullen!<3<3<3<3<3<3<3<3 i stallet fick han havre och godis och han stressade inte i stallet! han tog inte upp framhovarna för en gångs skull! bara när jag skulle dra åt broddarna men då var det ju jag som lyfta dem såklart. tres kom och tog på han täcken medans jag fick svar på lite frågor. sen följde jag med henne in och vi pratade. sen kom vanessas mamma och hämtade mig och vi åkte till åsa och hämtade vanessa och frida.

sorry bullen att jag hade kort stubin idag.... :/<3333333





sara-mejer-a


I helgen

Har suttit vid datorn spelat psh 2 varit med chrille och "lanat" till sen på natten på www.king.com ÄGD! *AGS* sitter och lyssnar på blandad musik just nu. Markoolio, lady gaga och en gammal godning. haha här har ni min " morgon musik" Idag blir det föresten Bullen :D<3







sara-mejer-a

jag hinner

otroligt, klockan är 07:48 och jag ska vara hos chrille klockan 8 för då ska vi dra till skolan..
Men jag ska först ta på mig ett par vinterskor och dra ut till kaninerna och ge dom vatten sen byta om till ett par mindre klumpiga skor. suck hur ska jag hinna? måste springa i väg nu.
chio
sara-mejer-aperfekt en liten bild också <3 ^^

GAH! ajanjongjiondsojpnvjopdnsijoksalöhkpmiozdnmdjkamokmsdf

*CENCUR* :@

cp.blogg.se?

blogg.se har blivit så himmla konstigt.. det går inte att förklara men dom har gjort lite ändringar som jag inte gillar..
jag har inte bloggat på länge. men jag har fått kanaler på rummet så nu har jag blivit tv nörd. haha:)
sen har jag varit mycket med Vanessa och vi har kommit på en ide om kläder. Saknar vendela också. hon har varit borta från skolan i TVÅ VECKOR snart. shit!:O hoppas hon blir frisk snart. sen så ska mathilda den lyckosten åka till thailand. LYLLOS!
jag har inte tränat på spanskan. vi ska spela upp en teater för HELA klassen i spanskan. haha roligt, not. så det ska jag träna på. KUNG jag ^^ hoppas allt blir bättre nu:----:......
Snackade med vanessa precis och hon skrek JÄVLA HORA och la på luren....
fy fan vad fult säkert ragnar som smet ut eller nått:Ö hon ringer väl upp strax antar jag ^^ har fått munsår också :(
nu är det zac och codys ljuva hotelliv på disney XD också nice ska kolla. saknar BULLEN vet en perfekt runda vi ska rida tillsamans, den är ganska lång men jag vet hur man kan "rida runt" hela skiten. den är perfekt om man ska rida långt. nu ska jag ta på mig långbyxor.

/Sara

RSS 2.0