Engelska prov

I dag hade vi engelska prov.
Jag tror det gick bra för det var ganska lätt för att vara ett prov.
Det enda jag inte fattade som mycket av var ljudskrift, svårt!
Efter provet gick klassen upp till IP och kollade på tjej-fotboll, dom som inte var där hade "stuga" nere vid skolan.
Jag Chrille och Rosina gick hem.
Sen ringde jag vanessa och sa jag hade hittat en medryttar annons på blocket.
Jag ringde tjejen som hade hästen men det skulle kosta 1000 kr varje månad och skoning på vintern för 400 kr.
Allt var perfekt en häst som jag sökte efter en "skogsmulle" sen ska det vara så dyrt!.
Åh, jag hatar föräldrar dom ska vara så snåla.
Vi gick hem till Vanessa sen och åkte till stan, för Vanessa skulle till tandläkaren.
Sen köpte vi lite saker i stan och åkte till Mc donalds. Jag käkade 2 st 10 kr hamburgare och Vanessa en Hamburgare och en äppelpaj.
Vi åkte sen till Sandra och gav henne en present från Vanessa, ett par "silver" örhängen.
Sen kollade vi på Vanessas delägar kanin-ungar jätte söta, jag vill ha en!
Vi gick till brogrillen där jag köpte en fanta för jag var törstig som fan, medans vi väntarde på Vanessas pappa.
När jag kom hem satte jag mig vid datron.
Vanessa kom sen igen och vi höll på med jultidningar.
SHIT! måste träna på NO läxan vi synes.
/Sara

djungelboken :Ö


test :)

Dagens vill ha: pengar och en häst
Dagens klädsel: tema sportia byxor t-shirt och kofta
Dagens doft:  bodysplash
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens låt: ingen speciel
Dagens händelse: ingen just nu
Dagens planer: ska till skolan
Dagens saknad: sommaren
Dagens dummaste: inget ännu, men det kommer nog,
Dagens sjuka: inget
Dagens drog: kaniner
Dagens roligaste: inget
Dagens köp: ignet
Dagens godis: inget
Dagens blä: inget
Dagens humör: måste skynda mig till skolan, VARFÖR gjorde jag detta test..

Fotografer

I går "lekte" Vanessa och jag fotografer.
 Vi fotade mimmi klara, emma och Twinky.
Jag var på lördag på grönalund med 50 st från beesmart. Åkte EXTREM (ofc) sen massa annat. allt utom jetline för chrille och elsa våga inte det. Och inte fritt fall häller då såklart:P 4 gånger och aldrig mer xD
Vanessa och jag la ut en annons i går på blocket och hastannonser så vi hoppas så klar på svar.
Nu e jag med Vanessa och vi ska snart fota igen i detta härliga höstväder:D undrar hur många grader?
I  dag i skolan var det engelska prov i hörövning, jag tror det gick bra för det var inte så jätte svårt.
Nu ska jag ut till kaninerna. Bye /Sara

Bild som jag knäppte på både Mimmi Och klara. Hon med öronerna upp e Klara<3

            
  

Ridning

Hejsan bloggen!.. Nu sitter jag här nyvaken en onsdagsmorgon klockan 07:16. Kom ni ihågi sommras när man nästan skrev 3 inlägg per dag?=), Nu skriver man nästa inte ett ena inlägg. Iallfall inte jag XD. Känns som jag inte har något att skriva om. Men idag är det iallfall ridning. Och det ska väll bli kul fasst vi är bara 3 i gruppen och dom är värsta blyga så jag vet inte.
Jag slutar 11:05 i dag i skolan :D YES!!!
Då blir det datorn direkt.
Jag ska försöka lära mig Photoshop cs 2, men det går inte så jätte bra.
Nu måste jag äta frukost.
Syns i skolan vissa /Sara

Photoshop

Hej någon som vet hur man kan göra animeringar i Photoshop skulle vara väldigt snällt om någon sa det till mig :D.
I dag hoppade jag med Lill-Mimmi och Klara satt i buren och käkade gräs. Jag är ltie förkyld och hoppas jag kan följa me Bee-smart till grönalund :D.
Ska göra något vettigt nu by! /Saratt

åh, nej :(

tja! jag tror jag håller på att bli sjuk :( jag har ont i kroppen specielt i ryggen och så har jag skit ont i skallen. Sen har jag massa läxor som måste göras. Hela 3 stycken! tur att vi slutar klockan 11:05 eller ja vi som inte har hemkunskap.
Jag har städat kaninburen i dag sen gjort lite glosor i engelska och spanska. Jag har blivit sämre på matte fattar 0 % av decimaltal =/ det är också BORING!. lägtar tills den 20 september för då ska be-smart till grönan jag och elsa fick dom 2 sista platserna =D allt gratis. åkband ,matkupong på 70 kr, bussresa & inträde tjoho! Nu ska jag äta mammas äppelkaka nygjord sen slappa med en bra bok. Ses /Sara


Tack för tipset =)

Hej!, vill bara tacka för tanken att göra ansiktsmask i kväll. Tack kusin Linda=)  Ska nog fråga mamma om jag får en äkta av henne eller om jag gör en själv på äggvita och mosade havregryn XD kanske inte låter så fräsch men vad ska man göra när man är i desperat behov att få bort finnar?:)
I dag har jag varit med Felicia Dannebrant och vi spela dator och felicia gjorde en lite hoppbana åt min kanin Mimmi som hoppade.
haha=), sen var ja lite med Chrille och spelade datron. boring.. Nu ska jag skriva om ansökning till läsarligan sen ska jga göra lite läxor och sånt. ses /Sara

suck

Varit med Vanessa idag, hon ringde. Skulle egentligen vara med elsa men hon mådde ej så bra=/ så jag ville inte bli smittad. Vanessa sa att hon var nästan klar med rummet men när jag kom såg det ut som ett bombnedslagg!. men det var fixat på 45 minuter och då stack vi hem till mig och spela datron gosa med kaninerna släppte ut dom i hagen och så. Sen var vi hos vanessa och fixade stack till mig och bakade kakor.
Vi började sen "bråka" om turbo tutte det gjorde skit ont så kom pappa in och bara
-lägg av å härja ni får väll gå ut.
så jag tog på mig ridvästen så vanessa hade inget chans att göra nått på mig sen gick jag ut och vanessa låste huset då gick jag in i husvagnen och låste, vanessa kollade in genom fönstret men jag drog för gardinen. Då hände de som inte fick hända vanessa ryckte och slet i dörren så låset gick sönder. FAN VANESSA!, vi försökte laga men till sist blev jag tvungen att hämta pappa. Han blev ganska sur . Vanessa gick hem och jag diskade städade fågelburen och packade till imorgon. Nu har jag precis varit ute till kaninerna och gav dom mat sen nu ska jag sita lite vid datorn och tänka lite planer för morgondagen. Godnatt! /SARA

Sorry, förd en sämsta upptateringen.

hejsan! jag har inte skrivit något långt inlägg på sista tiden men här kommer ett ganska långt. Jag var med Vanessa tills hennes syrra anna och sambon olof. Det börja bra vi red och åt mat första kvällen sen spelade vi GTA eller Vanessa spelade i 10000 år .
Vi gick och la oss . Sen på morgonen så skulle vi åka å "öppet hus " på Nytorp en skola med latbruk. Där såg vi kossor och kaniner . Sen fick vi en Guidad tur i svinhhuset. Det var kul förutom att det stank så himmla mycket. Efter det fick vi kolla in i ett stall med jätte fina hästar :D. Den linjen vill man såklart gå.
När vi kom hem till annas och olofs hus skulle vi rida. Vi gick in i hagen och sadla primus och vanessa började rida i en timme typ hon fick några galoppsprång sen när det var min tur då var det knäppt. För primus hade tråkigt och började fjanta sig och sadeln var helt cp så jag fick rida barbacka i hagen. Inte så jätte kul direkt att trava barbacka men jag tänkte inte galoppera barbacka för då kommer jag garanterat rammla av. Men rida är rida så jag fick ju det men inte som jag hellst skulle viljat. Vi tog in hästarna i stallet och fixa nytt vatten och jag borsta Primus noga medans vanessa mockade åt "Sot"
Jag gav hästarna lite gräs sen släppte vi ut dem i hagen igen.  När vi kom in skulle Anna och Olof kolla på en skräckfilm det ville inte vanessa så hon gick upp på vårat rum. Jag följde efter och satt vanessa på sängen och surade jag frågade. hon bara jag vill inte se skärckfilm för jag blir rädd av det. då sa jag , a men vi behöver inte det vi kan göra ngt annat. Vanessa bara Jag vet sen började hon dansa as mycket. sen tröttnade hon och satte sig i min säng, jag satte mig i fotöljen. Sen kom vanessas syrra upp och tog tag i vanessa och skulle ta ut henen så hon råkade slå huvudet i sängen över. (våningsäng) och då skrek hon fula ord och började grina medans anna sa åt henne. Att det inte var meningen.
Anna gick ut och vanessa lånade MIN mobil och slösade 1 kr .(haha) . Så vi fick skjuss av Olof till glössbo där vanessas mamma hämtade oss. Vanessa fick en utskällningen och hur ska det nu gå med kanin till vanessa? nu ska jag sluta långt inlägg XD /Sara

BÖG!xD

Tjena! =) jag har inte skrivit ngt på ganska länge nu men jag orkar inte:P.
Men idag är jag iallfall här och skriver. Bli medlem på bloggkoll.com så missar du inte ett enda blogginlägg. Jag är med Vanessa och vi har sminkat varanda fult sen är vi på jakt efter lite hästar =) by /Sara

RSS 2.0