MJ=)


stackars mig...

Är förkyld har varit hemma hela tiden. det här är tredje jäkla dagen. står inte ut. Slösar bort mitt lov totalt på att vara sjuk! det ända jag har gjort dom senaste dagarna är : datorn tv:n och jag har drukigt ganska mycket vatten + att jag käkar thai medicin som botar förkylning, värkar ha hjälp.... "NOT"!!
ska käka den fjärde medicinen klockan 7.
ska gå och lägga mig klockan 10 i kväll för jag sov så dåligt i natt. bytte mellan två olika sängar säkert tusen gånger. Sen gick jag tillbaka till min säng. 

Plogbilen kom och väckte mig klockan 5? i natt. jag försökte somna om men det gick inte så jag gick upp och duschade och la mig igen och då sommna jag om! skönt!

 

sara-mejer-a


juldagen

Följde med nessa till stallet och då var emma där och prövade sina nya julklappar på bullen, det var bl.a reflex brösta, torr schampoo, flecetäcke, repgrimma, vinter täcke m.m NICE! nu har bullen det lyx. vi alla tre gjorde i ordning honom och så skulel vi tolka för första gången gick jätte bra och han var duktig. pallar inte skriva nått mer för idag så

godnatt!

miley-cyrus-b_0sara-mejer-a

naturally


23 december 2009

GAAAH julafton i morgon då! shit vad tiden gått snabbt. i dag fyller pappa 50 år grattis till han..

 

Var hos bullen idag och red till paddocken. Där var det djup snö så det var lite snubblit för bullen men jag travade runt där ganska länge och gjorde några enkla övningar innan vi red hemmåt.

Ha en bra jul allesammans!

 

sara-mejer-a


Min bästavän! <3

Jag älskar dig bebisos :)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



(inte pippi som sjunger )

21 december 2009

Känns som om jag har slösat bort hela jävla dagen idag. Har städat kaninbur mitt rum, bädda nytt och tvättat gardinen. Orkade inte följa med till stan så dom får handla farfars julklapp. har suttit vid datorn och tv:n bakat negerbollar och väntar på att dom ska skjussa mig till lovisa någon gång..

Har kollat på Riverside nyss. Älskar serien<3 lärt mig att animera i PSH cs 2 x) här är resultatet. första animationen jag lyckades med. Jag vet störande :P





sara-mejer-a


20 december - Bullen

Åkte till Bullen idag vid två. Det var ett hemskt snöväder när jag kom dit. Jag började med att ta in han från hagen och han följde med villigt.
Bra bullen!
sen så sket han på stallgången :Ö haha. Jag fixa i ordning han och skritta mot ljusne. Försökte trava men han bara halkade så jag gav  upp.
mitt på vägen hade ett träd typ sjunk ner av all snö och bildade en båge över vägen. Knäppte kort men orkar inte ladda upp. gör det någon annan dag.
skrittade långt och skrittade tillbaka. När jag kom till stallet fick jag inte upp käkremmen på thereses träns. GAH hatar den remmen. lyckades efter många svärord och sen kom therese och hon hjälpte mig med täcket och jag tog ut bullen.

Han trampade mig på foten ivirg att få gå ut till jojjo. therese gick in till sig och jag mockade lillen och bullen box, blev överfullt i skottkärran. Städade " våran hörna" och sopade gången sen åkte jag hem.


sara-mejer-a

Dagens kändis

Dagens kändis är!

Selena Gomez!!






19 december 2009

Vaknade av väckarklockan klockan halv 8 men typ halvsov till kvart i och ringde vanessa SOM SKULLE RINGA MIG-.-'
Hon sa att tävlingen var inställd.

Vanessa jag skulle fått damp på dig om jag hade gått upp och gjort mig iordning för du skulle faktiskt ringa!
tur nog så hade jag inte det.


Mormor och morfar svängde förbi och käkade fika och hämtade julklappar och lämmnade julklappar.
Jag, mamma och pappa åkte iväg och åt julbord. Dissaren Daniel hade inte tid. visst näe. DISSARE! -.-'
Nu är jag jätte trött och vill bara sova.

god jul!


Dagens kändis

Måste ju vara 2 stycken eftersom dom är syskon.

Borde inte vara så svårt. Det är

Dylan and Cole Sprouse!





sara-mejer-a

Dagens kändis

Dagens Kändis är idag..... DAM DAM DAAAAAMM

Miley CYRUS






sara-mejer-a

Heej!

Som sagt var det julkul idag. Men jag tänkte berätta om igår, alltså torsdag.

Fick ta Emmas dag och stack till Bullen.

Jag fick hjälp av therese att göra i ordning honom och så skritta och travade jag till Emmas gård. Där jag skrittade runt i djup snö och travade lite grann medans jag och Emma snackade.
Kollade på klockan och såg att den var kvart i så ja gs kulle precis rida iväg när vi upptäckte att han hade styltor som var omöjliga att få bort.

Jag fick trava bort dom tillslut:)
Sen red jag hem. Började trava när vi hade kommit ut från asfalten och istallet så börja han krångla men jag hade kort stubin så då sluta han hålla på. ÄNTLIGEN!
sen åkte jag hem.
Imorgon är det julklappshoppning på ringnäs. Ska nog dit. Måste ringa vanessa först.





JUL lov!

Då var det jullov, jag och vanaessa var utklädda till en djävul och en ängel, hon djävul och jag ängel. Eller det gick inte så bra då. HAHA

fått betyg och det var 12 VG:N och 4: G:N
ska satsa på MVG nästa år då:)

sara-mejer-a

16 december

idag så åkte jag och pappa till linden för att möta doctorn PGA mitt finger, ( blev biten av nicco igår) men dom på linden hade rast så jag åkte till bullen först. Han trassla lite i hagen men det tog max 2 minuter att få in han och jag gjorde i ordning han snabbt och skritta iväg. Jag pulsa i djup snö och travade upp för en backe ( man kom till ett älgpass) jag vände och galoppera med honom. Det gick ganska bra men efter galoppturen så var han stressad.

Så jag gick till höger och gick till stället med " fin utsikt " där blev det trav fram och tillbaka sen red jag på vägen hemmåt men svängde in på en stig yttligare som hade djup snö och skritta ner för den och skulle trava upp men då börja bullen tokgaloppera så det gick nästan inte att få stopp på han. Han var skit stressad och grejer. Men jag försökte ha han på långa tyglar. Skrittade hem men svängde inte in på therese går utan jag gick förbi.

Han fick lite smått damp men jag skänkla och han gick fram så gick vi in på en stig och gick runt ett hus. Det var djup snö och sen så gick vi till stallet.

Bullen var galen när jag skulle ta på honom täcket. vet ej varför :Ö han var lika förut en dag för ca en månad sen.
Så therese man fick hjälpa mig pga therse var sjuk så då gick det bättre. Men bullen var så pigg så han åt inte änns maten i krubban.

När han kom ut så trava han en bit och sen rullade han sig :Ö xP

åkte sen till linden men mitt finger var OK och jag behöver ingen jävla spruta eller pensilin:) wiie.
jag visste de men ingen vägrar lyssna:P

/sara

haha<3



hahahahahahahahahha

Derius

Derius du är en underbar häst som jag alltid kommer att älska..<3
Nu hoppas jag att du blir bättre och att vi kan ses igen..<3
Saknar dig så enormt mycket och har alltid härliga/underbara drömmar om dig:´)<3


Du kommer bli bra jag vet det.<3
Älskar dig så mycket pojken<3



Sista gången jag och Vanessa någonsin Red Derius, Kommer ihåg sista galoppen. Den var ren harmoni.<3

heej

Var i skolan idag och sista matte timmen var det skit kul xD hahah!

Vendela, Lovisa och Patricia You know;)<3

haha!

I kväll ska jag ta och rensa lite på rummet plocka undan lite smått och ringa mathilda. Ska även städa fågelburen och kanin buren "suck" och träna på engelskan så det blir mycket. Måste kolla tågtider till i morgon också + ringa vanessa + gå upp till varris. Hur ska jag hinna? jag som tänkte ha en relax kväll med chips + dipp + bad och ansiktsmask i badkaret med skum. Men jag tror inte jag hinner?

Ska nog dra nu och städa kaninburen iallfall:)


/sara

roligt

klicka på länken

http://elfyourself.jibjab.com/view/H5sHnzUOZY3dKoDzCf8k
(Jul)


http://elfyourself.jibjab.com/view/H5sHnzUOZY3dKoDzCf8k

(disco)

http://elfyourself.jibjab.com/view/H5sHnzUOZY3dKoDzCf8k

( classic)

http://elfyourself.jibjab.com/view/H5sHnzUOZY3dKoDzCf8k

(country)

Tänkte hälsa emma och vanessa

Jo! hörrni ( EMMA OCH VANESSA) jag har varit i stan och köpt en sån dära sadelmuff så nu behöver vi inte frysa arslet av oss när vi rider:) jag tar med den på söndag. Och om den blir blöt så häng upp den xD

/sara

9 December ( långt inlägg ) om BULLEN

När jag kom till stallet så var det mörkt för jag hade varit i söderhamn hela dagen till klockan halv 4 så jag åkte till stallet klockan 4 ungefär.

Som sakt det var mörkt och jag letade i hagen efter hästarna. Men dom fanns inte där så jag stannade och lyssnade ett tag men det var knäpp tyst. Jag gick ut från hagen och kollade mot den och då såg jag Jojjo och bullen som stog och lata sig i skogen. Jag klappa jojjo och gick fram till bullen men han vägra gå in. Det tog ett tag så therese fick ta in Jojjo och då vakna bullen och följde lydigt in i stallet.


Jag pratade med Therese och frågade om jag fick låna en pannlampa av henne och hon gick upp för att leta en.
Jag började rykta och tog på han alla benskydden och skruvade åt broddarna. Lagom till sadlingen kom therese och sa att hon inte hittade någon lampa men då sa jag att jag säkert kunde låna Emmas bara att jag la tillbaka den sen på hennes hjälm:)
Så det tyckte therese lät bra men hon gick ändå till sig för att leta en ficklampa. Jag gjorde klart han och therese kom med ficklampan igen.


Jag hoppade upp och skrittade i väg. Det var mörkt så jag höll tyglarna i ena handen och lyste med lampan med den andra. I själva dåbobacken försökte han vända några gånger men jag styrde med skänklarna och upp kom vi.

Det blev dimmigt och jag hoppade tillslut av och gick med honom till Åsa där jag täntke köra gymkana i paddocken. Men i paddocken var inte lyset på så jag lätta på hans sadelgjord och tog upp stigbyglarna och gick HELA vägen hem till stallet med han. Det gick inte att rida. Då skulle nog både jag och bullen drälla ner i något dike XD

I stallet fick jag ge han lusern-blandning som såg ut som gegga och så fick han ju det vanliga : kornkross. + morötter. Jag gav Jojjo och Lillen några morötter med.
Therese kom tillbaka och förklara hur man skulle galoppera på honom. Orkar inte ta upp hur hon förklarade men det var bra. tack therese ;)

/Sara

hahahaha var bara tvungen"

nån som kommer ihåg den här? jag gör det iallfall, haha en gammal goding :Ö


jahapp!

Måste erkänna att hon har en fantastiks-röst Men jag gillar Selena mer ändå (:
Den jag pratar om är Demi lovato.

stockholm

Var ju och hälsade på kussarna i stockholm. På fredag mötte Fredrik och Linda upp mig vid cityterminalen och vi åkte pendelltåg till stuvsta och gick därifrån till där dom bodde. Vi käkade wook och jag och fredde kollade på film, och jag våldgästa hans soffa.

På Lördag så gick Linda och jag upp tidigt klockan halv 9 steg jag upp. Vi åt en rejäl frukost och fick sjuss till stuvsta där vi tog pendeln in och var på stan i 7 timmar! Vi besökte gammlastan och såg typ en parad. Sen så leta vi ett cafe i 45 minuter tror jag. tillslut hitta vi ett och jag köpte en negerboll,hallonpaj och varmoboy som blev 87 kr! :O dyrt.

Men jag köpte annars underkläder, vanessas present, en stektermometer till pappa i present, polskkorv, knäckäpple, I love L:A tröja.

Blev kanske 600 kr dyrt :Ö

När vi kom hem var det ärtsoppa med gäster och vitlöksbröd sen blev det efterätt och jag och Linda tog freddes rum och nu ockupera jag han säng och linda tog soffan. Seriöst! hans säng var typ 1 30 bredd! lyx, Jag höll på att sommna flera gånger och alla bara

- Sara? är du vaken?

typ tusen gånger-.-´ HAHA men det var så skönt och jag hade träningverk.



I dag Måndag så har jag varit i skolan och när jag kom hem tog jag ett långt bad och ett hemma SPA det var härligt.

(OBS!!!) Skulle vart en bild med i inlägget men blogg.se har damp som vanligt så det går ibland inte att ladda upp bilder-.-'

<3





Ska till skolan nu då.. Kommer bli tråkigt!

/Sara

sitter i skolan

Sista inlägget den hära veckan för jag ska till stockholm och bo hos kusinerna:D kulkul.
det blir shopping med Linda i gammla stan på julmarknad + i innerstaden. Jag ska åka buss i tre timmar det ser jag inte framemot, (stavas?) xD
'Vanessa får ta bullen själv på söndag om jag inte hinner hem. Men jag är nog hemma till 5 så jag ska nog dit Ändå, HAHA vanessa;)


Ska egentligen jobba med engelsk översättning av skolprojektet vi håller på med, men jag har inte texten här så nån annan får göra jobbet.


Se ya!

/sara

I onsdags & idag

ONSDAG; Kom till stallet vid kvart över 2 och farfar stanna kvar för att göra ett flece överdrag till sadeln så att jag inte skulle frysa häcken av mig. Han stack efter en kvart och jag börja rykta och drog åt broddarna, jag tog på han alla skydden och sadla/tränsa sen så sket jag i farfars uppfinninn för jag visste att den skulle rammla av. Men jag kunde nog använt den ändå för jag skrittade bara därför att det var så hårt. Hitta en jätte fin väg med fin utsikt;) den vägen är hemlig;);) hahah kommentera om du kanske vet :) men säg inte allt xD

Torsdag: Hade engelska prov gick bra tror jag, var med lovisa efter skolan och spelade wii. Sen så imorrn så ska jag till sthlmn. ska åka buss ditt tjatigt.

/sara




Selena gomez- magic


ååå underbart

http://www.tackfilm.se/en/?id=1259674504484RA48

Kika in denna och gör sen en egen! video med en egen bild.
Se värt jag lovar!

RSS 2.0