Det känns fint

Det känns som om jag kommer att få bättre betyg än G på so-provet. Pluggade en vecka innan på provet med. Svarade på alla frågorna.. Så jag hoppas på ett MVG. Blir besviken om jag får VG eller G.. För IG kommer jag inte få det är jag nästan 100% säker på. I dag red jag och bullen 1 mil. Travade jätte mycket. Blev 3 korta galopper. Resten skritt och trav.  Han var alldeles svettig. Bullen ville vända hemmåt hela tiden men sen när jag red hemmåt så trodde han att jag red ej hemmåt. Sen när han märkte att vi var hemma då gnägga han xD gölligt"<3

IDAAAG!.. (=

Vanessa red Yatzy och jag red Bullen idag. När vi skulle cykla till maria för att hämta yatzy så skulle jag galoppera en bit för vägen var jätte bra. men nessa var bakom med cykeln så när jag skulle stanna så kasta sig bullen åt vänster och jag gjorde en kullebytta åt höger och hamnade på knäna.

Skällde lite på bullen och hoppade upp igen och började trava. Sen fixa nessa yatzy och jag stod och pratade lite med Wilma och Maria^^ Sen så skrittade vi ut och pratade. Sen när vi var klar väntade jag ovh bullen inne i stallet tills Nessa var klar med Yatzy. Jag gav bullen lite hö och då bet han mig-.- gjorde ganska ont men det blev inget sår..
Sen fick vanessa rida en bit och vi bytte och jag red hela vägen hem. Galopperade en till bit och det gick mycket bättre än första gången. Sen på kvällen var vi hos Margit. Gosia och margit pratade och jag anna Martisson och vanessa lekte med hundarna och hade jätte kul.

Sen kom malin sandström med sin lilla hund och då skulle loke och albin jaga malin så loke sprang och han var grymt stark så jag åkte typ vattenskidor efter honom.
Jag släppte och hamnade i en lerpöl. Så jag fick gå in på toa och torka av mig all lera:)
Bra dag idag!:D och í morgon är det skola..-.-'


Jag och Vanessa i polen<3

Jag och en AK5

;)


Keep on fighting. Derius, Hubert

Keep on fighting<3

http://www.youtube.com/watch?v=Ox6L0Ta48Uw
(vet inte hur man lägger in videos nu PGA youtube har ändrat hemsidan-.-')

Derius<3

http://www.youtube.com/user/sarazingo#p/u/9/IYDy19xtu_g

Hubert<3

http://www.youtube.com/user/sarazingo#p/u/13/HLccKuah9Dg


My " perfect " day-.-

Min dag har bestått av plugg, kaniner, tv + dator. Det var Anna anka på tv i kväll. Me like<3

Har försökt med matteprovet och gjort några uppgifter. Har skrivit 3 nya bokrecentioner, ( duktiga mig) och sen har jag läst från sidan 76-99 i so boken NOGA. Tro mig det var så tråkigt!.

Tur att du gör mig på bättre humör.!<3

tur att du finns med!<3


sara-mejer-a


Selena Gomez

insperation


Lite klagomål bara..

Det är inte långt kvar nu till skolavslutningen. Överlever nog tillsdess. Har hemkunskap i morgon och det suger. Ska försöka att hänga med lite mer nu i skolan och satsa för fullt! vill ju få bra slutbetyg. Jag blir inte nöjd med G+ i spanska. Ska ha VG som förra terminen så jag för skärpa mig och försöka ordna det. Ännu är det inte försent. hade 220 poäng totalt. Alltså det var mina första betyg. Mina andra betyg ska bli bättre och det ska jag se till.! Bara jag inte får sämmre för då blir jag deprimerad.Så jag ska plugga som fan tills SO provet Så kanske jag får MVG där??
Sen så ska jag lägga mera tid i HK:N och matten, slöjden och musiken.. Även lite i NO:N med andra ord. Ska satsa på alla ämmnen utom elevensvalxD och VG räcker för mig i idrott.

/Sara

nedräkning

Jag har typ räknat ut att det är 53 dagar kvar tills vi får sommarlov, eller var det 54? men struntsamma. VILL HA SOMMARLOV NU!
Varit hos bullen i går (söndag) och jag och vanessa red med barbacka jorden. Det var skit kul att galoppera med den och det gick jätte bra förutom när han slängde upp huvet i galoppen:Ö
hinner inte skriva något mer för jag måste gå till skolan snart.. SUCK
/Sara



fan vad gammal xD

http://www.youtube.com/watch?v=DdLQn5MLncA

Kolla på´n :)


Rullebull today:)

Fick en stark lust att blogga och måste göra det NU  så att lusten inte släpper:) Kom hem från mormor och morfar vid halv 2 kanske? och så hämtade mamma mig vid stråtjära ICA för fritz m.fl släppte av mig där. Var hemma i ca en halv timme och sen så blev jag skjussad till stallet. Tres hade gjort något konstigt med en tråd så när jag skulle ta in bullen från hagen blev det krångligt men han lyfta lätt på hovarna och undvek att snubbla på tråden. Sen så ledde jag in honom och började rykta och sånt dära. Tog tredelade med maringall eftersom han inte har blivit riden sen i söndags. Sen så ledde jag ut honom och hoppade på vid hagen typ för att unvika att han skulle snubbla på den dära tråden.
.Red mot sunnanå först och svängde in mot vänster precis när den dära storabacken börjar. Sen red jag förbi Familjen Lindqvist och så skrittade jag vidare och vid korsningen svängde jag höger och red förbi ett hus med en galen hund som skällde så att stackars bullen blev rädd.

Men jag pratade med honom och då gick han vidare. Sen så skritta jag och bullen upp för berget och travade senare när det blev bättre mark. Sen blev det skritt igen och precis när vi kom fram till terrängbanan så var det en stor vattenpöl mitt ivägen. Den var ca 10 cm djup men bullen vägrade gå över. Efter 10 minuter hade jag försökt med allt och gav upp och skrittade och travade tillbaka. Sen så när jag skulle trava smackade jag och satt ibörjan ner i saden och då började han galoppera med världens mjukaste galoppsteg <3 så jag lät han göra det tills vägen blev dålig då saktade jag av till skritt igen så att han inte skulle snubbla i snön. Sen när vi kom tillbaka red jag förbi hunden som någon hade släppt in. Tur det.

Sen så galopperade jag hela vägen tillbaka( blev skritt i nerförsbacken) Bullen hade värdens bästa galopp och han stressade inte någonting. Så när vi kom till dåbo backen skrittade jag lite uppför den.  (Han ville vända hemmåt) Men jag var bestämt och galopperade upp för halva ( satt ner i galoppen)  Sen svängde jag in åt vänster och travade och galoppera sedan igen när det blev plan yta. Vände och travade i sakta tempo hela vägen till styggbäcken där jag saktade av och klappade han.

Han var jätte duktig, Är grymt nöjd endå fast han inte gick över den dära stora lääääskigaxD vattenpölen:)
Han fick havre som jag blandade med lite vatten. ( juste han drack vatten när vi red också haha, han drack ur den stooorraa läääskiga vattenpölen xD )

/sara

1:a april

Hej hej! idag är det ju första april och jag har kommit på ett grymt skämt. Mina kusiner + moster + hennes man ska komma snart om typ 2 timmar-.-' seeegt! så när dom kommer typ 2 minuter innan ska jag gömma mig och så ska vi plocka bort alla mina saker och sen så när dom frågar
- Vart är Sara då?
Då ska mormor svara
- Nej hon är inte här, vi skjussade hem henne för ett tag sen för hon hade fått magsjuka..
HAHA! där får dom för dom är så seg. Sen när mormor ropar
- MAT!!!! så ska jag vänta ca 2 minuter till i mitt gömställe och sen när alla har satt sig till bords ska jag komma fram och säga
- Tjena, jag kom tillbaka för jag kunde inte motstå den väldoftande lukten ( något sådant som har med mat att göra)
Kommer bli kul. Nu ska jag roa mig på annat håll :Ö xD

/Sara

RSS 2.0