We are the world



En michael jackson låt till. Tycker den här är jätte bra (y)

Michael Jackson

Michael jackson är världkänd och han dog bara 50 år. fruktansvärt. Han var min största idol trots alla operationer. Han var en bra förebild gällande musik och dans. Han slog i genom med thriller . MJ har sålt över 300 miljoner skivor över hela världen.
Michael du var bedårande och älskad av dom flesta.
Sleep well,<3


kvällsinlägg

Ja ni kanske såg mitt förra inlägg om vad jag har gjort idag. Men i KVÄLL spelade jag fredrik tova och mavis ett kortspel. kulkul, jag vann en gång:) spelet tog ca 30 minuter att spela. vi spelade två gånger. Jag har bränt mig på axlarna och i ansiktet och på biceps så det svider som f*n-.-'
Men nu har jag smörjt in mig med alovera. Jag har även knäppt lite kort och ska knäppa mer=)
/sara

Today and yesterday:)

Igår så sov jag och fredrik på studsmattan och det var varmt . sen så vaknade vi vid halv 7 och gick till sovstugan, (sommnade i mina kläder) vaknade vid 10 och gick upp. Vi har badat hela dagen sen vid typ 2 kom mormos syrra och mats och tova. vi badade mer och hoppa studsmatta m.m jag och tova kolla på tsatsiki morsan och polisen och spela boul.
/sara

OM jag skyndar mig

datan är ju så himla seg. Ska kolla på paris hilton MY new bff. Älskvärd<3
har paddlat kanot till andra sidan sjön också.

Ideer om bloggen

När jag kommer hem så har jag massa ideer som jag tänkte fixa till bloggen!
Bl.a massa fina bilder och ny design m.m
Jag kommer ju fota massa sommarbilder här i stugan med min digitalkamera som jag sedan redigerar i fotoshop. Det blir inte så himla bra kvalite på dom dära miniatyr bilderna som man lägger ut. Men dom stora brukar det faktiskt bli lite bättre kvalite. konstigt men så är det.
Jag tänkte gå ut och fota lite nu men först måste jag leta kameran. Aaa där är den ( på bordet snettbakom mig)
Jag vill hälsa till alla jag saknar!
Stallet
Emme
Rosina
Elsa
Vanessa
Lovisa
Hanna
<3333333

sunes sommar en gammal goding!


Ett till Inlägg

Hej! nu är klockan 21:56 och jag är ganska trött och har ont i huvudet och i ryggen inte så skönt.
Jag har badat tre gånger i dag och åkt båt ut på sjön två gånger ( en gång ensam)
Jag har med mig mobilen jämt så skicka ett sms om du vill få tag i mig. Till frukot blev det fil och flingor till lunch blev det fattiga riddare och till middag blev det lite rester bla kalopps och påläggskorv m.m
Hoppas jag inte drömmer en nightmare i natt det är det minsta jag vill!
Jag har också ätit glass....
Nu ska jag gå och dricka mycket VATTEN!
Imorgon eller nästa dag kommer min brorsa Mikael till stugan. Hoppas Mikael kommer imorgon. Det kommer bli roligare då.

//////SARA

Nightmare

Man drömmer ju varenda natt men man kommer inte ihåg det man har drömt (oftast) men i natt drömmde jag en hemsk mardröm som jag tänker skriva upp här.
Jag och rosina och några kompisar var på fest och folk drack massa öl utom rosina och våra kompisar för vi är ju medlem i Be-smart. Sen så bröja folk dansa och jag sa till rosina
- Ska ut och kolla på bilen.
Jag hade tydligen en bil. man måste ju vara 18 år för att köra men jag var 14 år och jag får ju inte köra bil.
Men när jag gick ut för att kolla till den så hade nån krossat en ruta och skurit hål på säterna och pajja massa kablar...:S
Jag blev arg och gick tillbaka till nattklubben och skrek på rosina
- NÅN JÄVLABÖG har pajjat min bil!!
- va? sa rosina
MEN KOLLA DÅ KVINNA, sa jag
Vi ringde 112. plötsligt kom Bea och några kompisar till henne gående vi hälsade och jag bärettade om min bil. och visade den såklart.
bea blev också förvånad. Medans vi stod där och snackade så kom ett gäng killar. dom värkade fulla och vi drog oss tbx- dom började mucka med mig och bea och just då kom polisen för att undersöka min bil och dom försvann.
sen så tog en av dom fram en pistol och sikta mot mig. Jag sprakade undan hans pistol och polisen siktade mot ungdomarna. Jag rosina och bea och hennes kompisar gömmde oss bakom en stor polislastbil och en polisbil. Det kom flera folk och gömde sig över allt och flera poliser.
Sen kom det en TV reporter och försökte intervjua mig men jag hörde inte henne och bakom mig kom en av killarna och skrek
- SARA! jag hoppade åt sidan och en polis riktade en pistol mot killen
- DU kan inte komma undan sara, sa en av männen.
Jag bara shit och sen blev jag skjuten och jag vaknade av att jag fick ett sms på mobilen. (tur) sen sommna jag om igen och kom såklart tillbaka till drömmen-.-'
SÅ jag tänkte och sa för mig själv. vakna sara det é en dröm vakna men VAKNA DÅ! och jag vaknade met ett ryck för jag blev typ strypt.
Ursch vilken mardröm.
/sara


Dag i stugan

Dan spenderades med bad och sol. Iaf lite sol. Har spelat lite GTA och ska spela det mer nu

bra väder, dåligt och bra väder igen-.-

Jävla väder växklingar det är nu då? först var det fint sen spöregnade och nu är det fint igen.  Inte för att det stör mig att det e fint väder men det kan iaf hålla säg till ett väder.
Har badat idag och igår var det midsommar firade med hela mammas släkt. åt flera KG kändes det som. god mat var det iaf (y)

Dagen innan midsommarafton

Ser ut att bli regn när som helst känns det som.. Hoppas det bli uppehåll på midsommaraftonskvällen iallfall. För då ska typ hela mammas släkt fira midsommar tillsamans uppe i grängen hos morfars bror. Sen ska jag vara hos mormor och morfar i 1 ½- 2 veckor.... Hoppas det bli kul ska vara där med kusin. Kommer sakna stallet..
Får inte vara ensam hemma..      I dag gick jag på promenad med vanessa Sally och Derius. Gick bra men sally är en liten seg ponny ibland. nu ska jag packa /sara

Mr bean


Äntligen lite värme!

Som rubriken känner jag! vaknade 12 i morse för jag sov hos vanessa och hon höll på att STÄDA sitt rum halv 2 i natt:S
Kunde inte sova när hon stöka och väsnades. Sen när jag hade sommnat så väckte hon mig att säga "godnatt" och bråka med sin katt Emma. Iriterande. Sen åkte vi till stallet vid lunch och fick skritta på Derius. Ledde även runt på Rally sally söt. Hon var duktig. sen så kom vanessas mamma med badkläder och vi doppade oss i bosjön ( 15 + grader)
Vi frös så mkt så vi fick komma in till maria och daniel. Sen fick vi sjuss av Maria hem och vi satte oss vi datan och spelade sims 2.
nu är klockan 23:28 så nu ska jag snart sova
/sara

Hello!

Typiskt. Att man vaknar sent förstör hela dagen. Ingen bra början tycker jag iallfall. Men nu ska jag gå ut och packa matskålar, koppel, mat m.m till kaninerna som ska bort i sommar. Där kommer dom få det bra(y)
Nu ska jag gå och äta frukost.
Lyssnar på Just dance med Lady GaGa.
finns på youtube. orkar inte ladda upp.
//Sara


15/6-09

I dag har jag fotat lite bilder med rosina. har bara gjort om bilderna som blev bäst,
Sen har jag skrittat ut på Derius, Det gick jätte bra., Börjadegöra ett "dressyrprogram" i paddocken sen red jag ut på grusvägen, här kommer några bilder.




Tack til alla er som tycker att jag knäpper fina bilder!<3
/sara





seg, dag, idag,

hej! det har varit en seg dag idag. Jag kommer inte skriva om den men det är inte därför jag lägger ut en blogg. Anledningen är för jag har knäppt några snygga bilder som jag vill visa!:)




/sara

Jag hatar Regn

Livet kunde inte vara sämmre en nu. Känner mig nere. Allt beroende på det hära jävla piss vädret. Kan det inte sluta regna? det är ju för tusan SOMMARLOV!. Jag har bara suttit framför TV:N och datorn och sovit idag. Jag vill hitta på nått roligt nu, inte bara sitta här och slösa dagen. Funderar på att åka till stallet. Men jag vet inte vad jag ska göra där. Hubbe är borta och då kan jag inte ryckta honom som jag brukar göra när det är pissigt väder. Kanske åker dit vid 4 om jag orkar ..... Men vad ska jag göra undertiden?

12 juni 2009

Hej! Rosina sov här och vi klev upp klockan 6:00 och duschade och gjorde hårinpackning. Vi föna håret och krusade det och sminkade oss. Sen bytte vi om och då kom Elsa och vi fick skjuss till kyrkan av pappa. Avslutningen kanske höll på 20 minuter. Vi åkte hem och nu sitter jag vid datorn. Ska åka till stallet sen och säga hejdå till hubbe.....
Körde han en sista gång igår. Var med Lovisa och vi var där från 3-6 men ingen annan var Där.....
Ska också äta smörgåstårta

sommarlov snart

Lovisa följde med mig till hubbe och vi körde vagn en bra bit. Sen tog vi in hästarna och dom fick sin middag och lite godis, Vi ryckta först hubbe och sen Derius. Kommer sakna hubbe. Han åker i morgon.... :,(

Nu är jag väldigt hungrig. Vi ska äta pepparlax och det är rätt så gott. Hoppas det blir nån efterätt.

tjalalalala

Hej! gick på en promenad med hubbe idag. Han fick äta gräs och morötter.
Sen så galoppera han och jag sprang brevid och smackade. Sen tog jag in derius och ryktade honom ren och gav dom middag och åkte hem. Nu är jag med vanessa och vi ska snart gå på promenad med Loke.
blir väl vanliga vägen.
/sara

hubbe


SORG

fick höra att hubert skulle åka nu på FREDAG och inte i slutet av juli, blev såklart jätte ledsen och slängde cykelhjälmen och en vattenkanna rakt in i komposten..... Sen så väntar jag på samtal av vanessa , (hon skulle ringa upp sa hon för vira 2 timmar sen) -.-' SOM alltid glömmer hon

Värdens bästa start på sommarlovet värkligen. INTE

italienska och franska = fult!

Asså språken är ju fina normalt men inte när den hära pappegojjan säger det xD

stan och promenad

FÖR DET FÖRSTA vill jag bara tillägga att jag HATAR att få hårstrån i min mat som jag fått typ hela dagen. AJa! idag var jag och vanessa i stan med hennes föräldrar och var hos nån advokat vi kom hem på kvällen och gick ut två gånger med loke och mata några hästar med äpplen morötter och banan. fanns jätte fina hästar.
Imorgon ska jag ha sovmorgon. SKÖNT!

Ny blogg!

Ny blogg vad tycks? tyckte att det var dags att fräscha upp min trista blogg så nu ska jag försöka blogga lite varje dag och  inte så himmla mycket info. Tack vanessa för hjälpen med bloggen!
Körde hubbe idag och det gick bra.
Fått massor av kläder av kusin och rensat garderoben med, Massor av för småa kläder som Vanessa fick.
Nu är garderoben full igen av nya kläder i rätt storlekt.


Gillar inte när folk har massa :D:D:D<333 i sina inlägg det räcker med ett <3 eller en :D
blir så jobbigt att läsa annars!
/sara

RObin HoOd


Grattis farmor!

Idag var det en vanlig tråkig dag i skolan. Skulle egentligen åka till hubbe och rida MEN farmor fyller år så jag måste följa med dit. Hon är på sjukhuset nu för hon rammlade och bröt sig. så jag har ritat en teckning med blåa varjar på. blev riktigt nöjd med den:)ingen risk endå att hon läser det hära;)
Kommer sakna dig hubert<3

ännu en gång GRATTIS farmor!<3

RSS 2.0