har damp

försöker att ladda upp en bild på blogg.se men det funkar ju inte... alltså inte den hära på inlägget men skit samma. blogg.se suger.!

EVA!!!!!!!

FAN! jag vet inte vad jag ska käka.,,,,,,,,,,,,

Är ensam hemma så det e fett nice, då kan man typ käka pizza och massa gott typ glass med kola sås och chips,pocorn till efterätt och massa gott ;)

JO en sak till, är så jävla trött på dom dära jävla socialdemokraterna som gör reklam på spotify.  WFT!?!?!
ofta man gör reklam på spotify om sånt skit-.-'

22 agusti 2010

Hej!
har inte bloggat på länge så därför tänkte jag skriva lite´..
jag och vanessa har varit hos ulla i helgen och målat stallet blev apsnyggt, vi har målat vitt och blåa boxdörrar, beige/brunt på boxdörrarna innanför för den blå färgen räckte inte, sen har vi ridit barbacka och galopperat barbacka med träns och utan träns;) modiga vi är xD haha, men man känner sig så jävla trygg på dilba och blökk. Dilba hade smitit så jag tog med mig en grimma och hunden avril sen gick jag och letade. hittade en grimma i skogen som jag plockade upp. sen lite längre bort såg jag dilba och då tog jag på henne den grimman som jag hittade och tog den andra i handen och knöt grimskaftet som tyglar och hoppade upp sådära snyggt ni vet med benet, haha. såg säkert fett nice ut xD. sen så töltade jag i väg. gull dilba..

bilder på stallet kommer !


17 agusti

Varit hos Ulla med Vanessa och hjälpt Ulla att städa i sitt gammla hus, konkat möbler, damsugit och slängt saker på skroten m.m, nu är jag hemma. Skolan i morgon då. Inte taggad, TRÅKIGT, men ETT ÅR KVAR PÅ BERGVIK SEN SÅ!:D YES!. Awsome
Taylor<3


tjo

Halloj, Idag så åkte jag och Linda bil till bergvik ( linda har precis fått körkort! nice :D) så vi bytte om till ridkläder och sen så drog vi och hämtade Vanessa vid hennes hus och åkte vidare till Dåbå.  Där möttes vi av en glad hund ( Avril) Myssla stod och betade på tomten och gick in och ut i garaget som hon ville, Vi hämtade hästarna och gjorde iordning dom. Jag hade Dilba, Nessa hade Eyssla, Linda hade Blöök och Ulla hade Myssla.

Först så red vi ut i skogen. Det var ganska dålig väg med mycket växter och skit. Avril sprang efter och höll på att bli sparkad av Vanessas häst? vi vände tillbaka efter en kvart 10 minuter och red tillbaka. Sen red jag och Linda lite i hagen. Linda fick även pröva på tölt? trav och galopp. Gick bra tycker jag för att vara första gången, Avril hängde också på xD haha..
Sen så satte vi oss på baksidan och Chillaaade ;)
nice nicce, käkade lite äpplen och sen så drog vi hem ;)
bye.

RSS 2.0